TAPASMENU

 

Driegangenmenu mix van vis en vlees voor € 29,50.

Uit te breiden met soepje voor € 3,00

 

We starten met diverse koude voorgerechtjes, daarna wordt u een

heerlijk soepje geserveerd (optioneel) vervolgens serveren we de warme vis en vlees gerechten en eindigen we met diverse zoete lekkernijen.

 

In samenwerking met Lisette’s little bakery.

Thuis of op de boot genieten
van onze gerechten?

Klik hier voor onze bestelsite!

DRIEGANGEN KEUZE MENU

 

U kunt een keuze maken uit een voorgerecht of een soep,

een hoofdgerecht vis/vlees en een nagerecht voor € 32,50.

** is een vegetarische mogelijkheid.

 

Voorgerechten
(á la carte: € 9,75)

  • Broodplankje met diverse broodjes & dips.**
  • Carpaccio van ossenhaas met pestodressing en Parmezaanse kaas.
  • Salade van gerookte ribeye
  • Message in a bottle. Koud en warm gerookte zalm, roze garnalen en gerookte forel geserveerd met wasabimayonaise.
  • Carpaccio van tonijn met een wasabidressing, wakamé en rucola.
  • Surf & turf van steak tartaar en gamba, truffelmayonaise en gebakken uitjes.
  • Salade rode biet met geitenkaas, honing, balsamicodressing en walnoten.**

 

Soepen
(á la carte: € 6,75)

  • Zoete aardappelsoep met warm gerookte zalm en kokos.**
  • Romige vissoep met cognac en al het lekkers uit de zee.
  • Zoete tomatensoep gevuld met geroosterde paprika.**
  • Thaise Tom Kha Kai soep met gegrilde kip.**

 

Hoofdgerechten vis en vlees
(á la carte: € 19,75)

  • Mixed grill van varkenshaas, kippendij en biefstuk met srirachamayonaise.
  • Jodenhaas met peperroomsaus en frietjes van zoete aardappel.
  • Surf & Turf van de plaat met biefstuk, gamba, groentes en ketjapsaus.
  • Mixed grill van zalm, tonijn, gamba en scholfilet.
  • Visvaria met schol, tong en kabeljauw op Urker wijze gebakken.
  • In roomboter gebakken tongetjes.

 

Vegetarische hoofdgerechten

(á la carte: € 17,50)

  • Risotto met Parmezaanse kaas en gegrilde groene asperges.**
  • Vegetarische kipburger met mozzarella, basilicummayonaise en zoete aardappelfriet.**

 

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en groente.

Garnituur kan altijd bijbesteld worden.

Extra gebakken aardappels: € 3,50 en Mayonaise: € 0,75.

 

Desserts

(á la carte: € 6,95)

  • Scheptaartje van Lisette’s little bakery. (wisselend assortiment)
  • Urker genot bestaande uit vanille-ijs met advocaat en chocoladesaus.
  • Aardbeiencoupe met vanille-ijs en verse aardbeien. (seizoensgebonden)
  • Italiaanse tiramisu met rood fruit.
  • Plankje met tapas nagerechtjes.
  • Creme brulee met een bolletje vanille-ijs.

Restaurant-Bistro De Zeebodem | Wijk 1-67, 8321 EM Urk | telefoon: 0527-683292 | e-mail: info@dezeebodem.nl | Privacyverklaring