TAPASMENU

 

Driegangenmenu mix van vis en vlees voor € 29,50.

Uit te breiden met soepje voor € 3,00

 

We starten met diverse koude voorgerechtjes, daarna wordt u een

heerlijk soepje geserveerd (optioneel) vervolgens serveren we de warme vis en vlees gerechten en eindigen we met diverse zoete lekkernijen.

 

In samenwerking met Lisette’s little bakery.

DRIEGANGEN KEUZE MENU

 

U kunt een keuze maken uit een voorgerecht of een soep,

een hoofdgerecht vis/vlees en een nagerecht voor € 32,50.

** is een vegetarische mogelijkheid.

 

Voorgerechten
(á la carte: € 9,75)

  • Broodplankje met diverse broodjes & dips.**
  • Carpaccio van ossenhaas met pestodressing en Parmezaanse kaas.
  • Message in a bottle. Koud en warm gerookte zalm, roze garnalen en gerookte forel geserveerd met wasabimayonaise.
  • Carpaccio van tonijn met een wasabidressing, wakamé en rucola.
  • Surf & turf van steak tartaar en gamba, truffelmayonaise en gebakken uitjes.
  • Salade rode biet met geitenkaas, honing, balsamicodressing en walnoten.**

 

Soepen
(á la carte: € 6,75)

  • Zoete aardappelsoep met warm gerookte zalm en kokos.**
  • Romige vissoep met cognac en al het lekkers uit de zee.
  • Zoete tomatensoep gevuld met geroosterde paprika.**
  • Thaise Tom Kha Kai soep met gegrilde kip.**

 

Hoofdgerechten vis en vlees
(á la carte: € 19,75)

  • Mixed grill van varkenshaas, kippendij en biefstuk met srirachamayonaise.
  • Jodenhaas met peperroomsaus.
  • Surf & Turf van de plaat met biefstuk, gamba, groentes en ketjapsaus.
  • Mixed grill van zalm, tonijn, gamba en scholfilet.
  • Visvaria met schol, tong en kabeljauw op Urker wijze gebakken.
  • In roomboter gebakken tongetjes.

 

Vegetarische hoofdgerechten

(á la carte: € 17,50)

  • Risotto met Parmezaanse kaas en gegrilde groene asperges.**
  • Vegetarische kipburger met mozzarella, basilicummayonaise en zoete aardappelfriet.**

 

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en groente.

Garnituur kan altijd bijbesteld worden.

Extra gebakken aardappels: € 3,50 en Mayonaise: € 0,75.

 

Desserts

(á la carte: € 6,95)

  • Urker genot bestaande uit vanille-ijs met advocaat en chocoladesaus.
  • Aardbeiencoupe met vanille-ijs en verse aardbeien. (seizoensgebonden)
  • Italiaanse tiramisu met rood fruit.
  • Plankje met tapas nagerechtjes.
  • Creme brulee met een bolletje vanille-ijs.

Restaurant-Bistro De Zeebodem | Wijk 1-67, 8321 EM Urk | telefoon: 0527-683292 | e-mail: info@dezeebodem.nl | Privacyverklaring